Kerékpár-Lakat.hu
webáruház
   
Bejelentkezés | Regisztráció
Kerékpár és motor lakatok, zárak, védelmi rendszerek
Főoldal Blog Melyiket válasszam? Akció Információk, szállítás Vásárlás menete ÁSZF Kapcsolat
A kosarad jelenleg üres
U-lakatok
U-lakat - Normál méret
U-lakat - Mini méret
U-lakat - Szettek
Abus Bordo
Lánc + Lakat kombinációk
Kábelzár, spirálzár
Betonkampók
Motor zár, féktárcsa lakat
Biztonsági lakatok
Zárbetétek, zárak
Gyártó szerinti szűrés:
ABUS
Kryptonite
Mul-T-Lock
Citadel
Tokoz
Shophunter.eu a boltvadász
Hirdetés feladás
Információk, szállítás
A kiszállítás díjtalan, összeghatártól függetlenül!
 
A csomagok kézbesítését a
 
futárszolgálat végzi, munkanapokon, munkaidőben.
 
A kézbesítés reggelén kap egy sms-t, melyben a GLS megjelöl egy 3 órás időintervallumot (pl.: 10-13 óráig). Amennyiben az időpont nem megfelelő, a csomagszám alapján fel tudja venni a kapcsolatot a GLS ügyfélszolgálatával, egyeztetés céljából.
 
 
FONTOS: Megrendeléskor érdemes munkahelyi címet megadni!
(vagy ahol munkaidőben tartózkodik; esetleg ismerős, szomszéd címét),
hiszen a futárcégek munkaidőben szállítanak!
 
 
(a termék mellett): munkanapokon 13 óráig leadott rendelés esetén a következő munkanapon kézbesítjük a rendelt terméket, amennyiben kollegánk visszaigazolta e-mailben. A péntek délutántól hétfő délutánig, raktáron lévő termékre leadott rendelést várhatóan kedden kézbesítjük. A nem raktári termékek kézbesítése várhatóan 2-4 munkanap.
 
 
Fizetési módok:
- Készpénzzel a csomag átvételkor: fizetés az áru átvételekor készpénzben.
- Előreutalás: a rendelés ellenértékét, a rendelés teljesítése előtt átutalással is kifizetheti. Ez esetben a megrendelési folyamat végén mindenképp jelezze ilyen irányú szándékát! Kérésére az átutaláshoz díjbekérőt küldünk e-mailben. Fontos, hogy az átutalás megjegyzés rovatában tüntesse fel a rendelés azonosítóját vagy a nevét! Az átutalásra vonatkozó információkat e-mailben küldjük el. A megrendelés összegének bankszámlánkon történt jóváírását követően tudjuk teljesíteni a megrendelést. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a banki átfutás (3-4 óra) miatt 1 munkanappal hosszabb lehet a szállítási idő! A 13 óráig beérkezett utalások esetén tudjuk feladni aznap a csomagot (amennyiben készletünkből elérhető).
 
 
A megrendelések teljesítési ideje: várhatóan 1-4 munkanap. Az esetek túlnyomó többségében a raktáron lévő termékeket a következő munkanapra tudjuk küldeni. A szállítási időre vonatkozó információt minden terméknél feltüntettük. A raktárkészlet függvényében ettől eltérhet a tényleges teljesítési idő, azonban erről Vevő tájékoztatást kap e-mailben.
 
Árak: az internetes áruházban feltüntetett árak érvényes fogyasztói árak, melyek pénzneme magyar Forint és tartalmazzák az ÁFA-t, vagyis az Általános Forgalmi Adót. Az ügyfélszolgálatunk által küldött visszaigazolást követően a megrendelés fizetendő végösszege nem változik. Előfordulhat azonban, hogy valamilyen technikai hiba vagy elírás következtében a piaci ártól jelentősen eltérő, téves ár jelenik meg. Ilyen esetben a rendelt termék feladása előtt telefonon (vagy e-mail-ben) megkeressük Önt egyeztetés céljából. Az ilyen megrendeléseket nem tekintjük érvényesnek, és az ebből eredő károkért a PBSZ Kft. nem vállal felellőséget.

A vásárlásról kiállított számla minden esetben a küldeménnyel együtt érkezik. Kivételt képez ez alól, ha az Ügyfél máshogy rendelkezik (pl.: ajándék esetén). A számlát a PBSZ Kft. állítja ki (adatokat lásd fent).
 
Átvételi mód: kiszállítással, futárszolgálat által. Szállítási díj: nincs. Magyarország területén díjtalan kiszállítás, értékhatártól függetlenül.
 
Kulcsmásolás Magyarországon:
  • Abus termékek esetében: igen, a magyarországi forgalmazónál és több más helyen.
  • Kryptonite termékek esetében: nem, azonban a Kryptonite weboldaláról rendelhető pótkulcs. Információnk szerint csak a kulcsok árát kell kifizetni, a kiszállítást a Kryptonite állja.
  • Tokoz és Citadel termékek esetében sajnos nem megoldott a magyarországi kulcsmásolás (kivételt képez a Tokoz Gama Pro lakatcsalád, melyhez biztosított a kulcsmásolás lehetősége).
Kedvezmény
A www.kerekpar-lakat.hu internetes áruházban a díjtalan kiszállítás mellett a következő kedvezményt biztosítjuk Ügyfeleinknek, mennyiségi vásárlás esetén:
2 db termék egyidejű megrendelése esetén 1.000 Ft
3 db termék egyidejű megrendelése esetén 2.000 Ft
4 db termék egyidejű megrendelése esetén 3.000 Ft
5 db termék egyidejű megrendelése esetén 4.000 Ft ...
Egyszerű számítással: (termékek száma - 1) x 1000 = a kedvezmény forintban. Például: ha a termékek száma 15 db, akkor (15 - 1) x 1000 = 14.000 Ft kedvezmény a 15 db termék egyidejű rendelése esetén.
A kedvezmény egyetlen feltétele, hogy a rendelt termékek egy időben kerüljenek feladásra, azaz a készleten nem lévő termékek beérkezését is megvárva, egyszerre kerüljenek küldésre.
 
A kedvezménnyel csökkentett fizetendő végösszeg a megrendelési folyamat közben nem jelenik meg, hanem rendelés leadását követően, az ügyfélszolgálatunk által küldött rendelés visszaigazolásban tüntetjük fel.
A Kábelzár, spirálzár (http://www.kerekpar-lakat.hu/kabelzar-spiralzar-sodrony-zar.php) menüpontban szereplő termékek esetén csak akkor érvényes a kedvezmény, ha az alap áron történik a megrendelés, nem pedig a kedvezményes, más termékkel együtt történő megrendelésre vonatkozó áron.
 
 
Lakatok, zárak, zárbetétek karbantartása:
Mint minden kerékpár vagy motor zár, lakat, zárbetét esetében, időközönként a zárszerkezet karbantartása is szükséges. Normál körülmények között egy minőségi kerékpár lakat vagy zárbetét zárszerkezete jó pár évig nem szorul semmilyen karbantartásra.
 
Mikor és mivel célszerű elvégezni a lakatok, zárak, zárbetétek karbantartását? Olyan esetekben szükséges a karbantartás, amikor a zárbetétben a kulcs akadozik és érezhető, hogy kicsit nehezebb a nyitás-zárási folyamat. Ez utalhat arra, hogy elkoszolódott a zárbetét belseje (poros), vagy csak egyszerűen kenési probléma lépett fel (kiszáradt). Ilyenkor ne arra gondoljon, hogy meghibásodott a zárbetét, hiszen ez teljesen természetes jelenség és könnyedén orvosolható probléma (ilyen pl.: a WD-40). A legprecízebben úgy tudjuk elvégezni a lakat vagy zárbetét zárszerkezetének karbantartását, ha a kulcsnyíláson belülre juttatjuk a spray-vel kenőanyagot. Nem szabad túlzásba vinni, mert már kevés is elegendő a zárbetét belsejébe. Miután ez megtörtént, jó alaposan töröljük meg a lakatot, zárbetétet a szennyződésektől és a zárszerkezetben fordítsuk el párszor a kulcsot, mintegy ellenőrizvén a kifogástalan működést. Csak speciális kenőanyag használatát javasoljuk a karbantartásához, kerüljük a háztartási olajat és az egyszerű műszerolajat is, mert könnyen előfordulhat, hogy tönkreteszi a zárbetétet.
 
Amit soha ne tegyen: ha a kulcs nehezen fordítható a zárbetétben, vagy már a behelyezése is nehezebben megy, soha ne feszegesse, hiszen így a kulcs és a zárszerkezet belső része is károsodhat, ami már a kerékpár lakat, motorzár, zárbetét tényleges meghibásodásához vezethet és adott esetben a zárbetét javíthatóságát veszélyezteti.


Vissza

Copyright © 2012. Accuratus Hungary Kft. Minden jog fenntartva. Webdesign: HD Stúdió Kft., Webshop: Webshop & Webdesign Kft.